Hvem er Yakup Øzkir

Jeg elsker at se folk føle sig kompetente og finde glæde ved at træne. Jeg har selv haft enorm glæde af at styrketræne og er hvad jeg selv kalder en ekstremt nørdet træningsentusiast. Jeg læser en bachelorgrad i Idræt og Sundhed på Syddansk Universitet i Odense.

Jeg er fysisk personlig træner i Odense og repræsenterer MNP Training Club uden for København. Derudover leverer jeg online personlig træning til folk i hele landet. Jeg hjælper min klienter, både fysisk og online, med at blive vanvittigt gode til at træne, føle sig gode og opnå deres mål.

Fysisk træningsforløb


Fysisk træningsforløb


Lær Yakup at kende

Vi har spurgt Yakup om nogle ting omkring ham og hans arbejde som personlig træner. Lær ham bedre at kende lige her!

Hvorfor mener du, man bør have en personlig træner?

En personlig træner passer til alle, fordi alle har høje ambitioner på egne vegne og det kan være svært både at presse sig selv nok og ikke komme til at sætte urealistiske forventninger. Her kan en træner hjælpe dig på vej, så du har det sjovt med dine ambitioner.

Hvor bor du (og med hvem)?

Jeg bor i Odense og har gjort det siden 2021 hvor jeg flyttede til Fyn sammen med min kæreste Sofie og vores hund Rigmor.

Hvor gammel er du, hvor er du født og opvokset?

Jeg blev født i 1999 og er født og opvokset i Fredericia, hvor jeg boede indtil jeg skulle i Livgarden, hvorefter jeg flyttede til Fyn.

Et fun fact om dig selv:

Synes blod er voldsomt ubehageligt og kan besvime ved at folk blot taler om det.

Hvornår startede du med at lave personlig træning og hvorfor blev du personlig træner?

Jeg startede med at lave personlig træning i 2022 som en del af min bacheloruddannelse i idræt og sundhed. Personlig træning er det jeg synes er sjovt, derfor blev jeg det. Jeg nyder at se klienter udvikle sig fysisk, men også mentalt, se dem tro mere og mere på sig selv og danne nogle fantastiske relationer.

Hvem kan du hjælpe/hvilken type klienter har du?

Jeg kan hjælpe alle, der kan lide at styrketræne. Jeg synes træning skal være sjovt og udfordrende og det er ikke sjovt, hvis man ikke kan lide det. Så jeg kan hjælpe alle, der ønsker at bygge muskelmasse, blive stærkere og indløse sit eget potentiale.
yakup øzkir

Hvad er din favoritøvelse og hvorfor?

Jeg elsker rigtig mange øvelser især i kabler, fordi der er så mange muligheder for at lege og nørde med vinkler.

Hvad er dit mål med din egen træning?

Mit mål er at have det sjovt og have en sund og stærk krop hele mit liv. For mig behøver man ikke have et fast og klart defineret mål. Det kan sagtens være et mål i sig selv, at holde af den måde man træner på.

Hvad har andre sagt om at være klient ved Yakup?

Skal vi hjælpe dig med din træning?