MNP Training Club - hvad er det?

Danmarks bedste personlige træning

MNP Training Club er et fællesskab af folk, der gerne vil blive enten større, stærkere eller tabe noget fedt – eller måske alt sammen på én gang. Gennem personlig træning tager vi hver dag almindelige mennesker i hånden, så de kan opnå deres træningsmål. Vi forsøger altid at have godt humør, god humor og selvfølgelig hård træning i højsædet.

Når du træder ind i MNP Training Club vil du altid have valget mellem vand, sodavand, kaffe eller en Monster energidrik, så du er klar til din træning. Du vil blive mødt af åbne arme, fedt udstyr og en altid god stemning mellem klienter og trænere.

Det er ikke muligt at være medlem af MNP Training Club, da vi er et personligt træningscenter. Det vil sige, at der ikke sælges medlemskaber, og du kun kan træne hos os, hvis du har en personlig træningssession med en af vores trænere.

Hvor ligger MNP Training Club?

Siden august 2022 har MNP Training Club dannet rammer om personlig træning på Kigkurren 8D. Kigkurren er en central del af Islands Brygge i København. Her har vi et studie, hvor vi har det nyeste, fedeste udstyr fra alt lige fra GymLeco til Eleiko. Vi opdaterer hele tiden vores udvalg af udstyr, så vi kan give vores klienter de bedste betingelser.

Ud over Kigkurren har vi også en mand på Fyn – nærmere bestemt midt inde i Odense. Her er Yakup Øzkir nemlig vores mand udenfor København. Han hjælper glade mennesker med deres træning fra Sporting Health Club ved Storms Pakhus i Odense.

Hos MNP Training Club bliver du større stærkere sundere

Hvem er en del af
MNP Training Club?

Hos MNP Training Club forsøger vi at samarbejde med de bedste personlige trænere i Danmark – og heldigvis har vi fundet et fantastisk hold af nogle af de dygtigste i branchen. 

Her kan du læse en lille smule om hver træner – og ellers er du velkommen til at besøge deres trænerside, hvor du kan læse endnu mere om den enkelte træner.

Oliver Marker

Oliver var den første træner, som vi i MNP Training Club tilknyttede på vores hold. Oliver har en smittende energi, er altid garant for en god joke – uanset om det er med en anden træner, en anden træners klient eller sin egen klient.

Oliver hjælper alle, der ønsker at blive komfortable med at være i et træningscenter og få de bedst mulige resultater ud af det hårde arbejde.

Du kan læse mere om Oliver lige her.

Rabie Haddad

Siden juni 2023 har Rabie været en fast bestanddel af MNP Training Club, hvor han hver eneste dag deler ud af sin gigantiske viden om kost, sundhed, muskelopbygning og meget, meget mere!

Hvis du tilbringer tid med ham, er du garanteret at blive klogere! Rabie hjælper alle mennesker – lige fra de nørdede til nybegynderen – så de kan opnå deres træningsmål.

Du kan læse mere om Rabie lige her.

Yakup Øzkir

Da MNP Training Club var knap et år gammelt, var det ikke længere nok kun at være i København. Yakup repræsenterer MNP Training Club i Odense, hvorfra han gør træning sjovt for helt almindelige mennesker.

Han går op i, at træning skal passe til klientens liv og ikke omvendt. Selvom Yakup til daglig er i Odense, kan vi mærke hans gode humør, store viden og geniale tilgang til træning helt i København.

Du kan læse mere om Yakup lige her.

Sejer Dalum

Sejer er MNP Training Clubs såkaldte ‘hybridtræner’. Det vil sige, at han kan hjælpe mennesker med både at få styr på deres styrke- og konditionstræning.

Sejer har gennemført adskillige udholdenhedsløb, er brølstærk og så er han en fantastisk energibombe at have på holdet. Udover at være personlig træner i MNP Training Club, fungerer Sejer også som løbetræner i MNP Running Club.

Du kan læse mere om Sejer lige her.

mortennp

Morten er både indehaver af MNP Training Club og personlig træner, der hver dag fra morgen til aften er at finde på Kigkurren 8D. Morten hjælper alle typer mennesker, i alle aldre, med at nå deres træningsmål.

Uanset om det er at blive større, stærkere eller sundere. Ved siden af at være personlig træner driver han MNP Training Club og hjælper alle trænere med deres forretning og klienter.

Du kan læse mere om Morten lige her.

Anders Thy

Sidste medlem af MNP Training Club er ikke en personlig træner. Anders har været med, sammen med Morten, fra starten af MNPTC. Vi plejer at sige, at Anders laver alt det, der ikke har noget med personlig træning at gøre.

Det er udfordrende at give Anders én titel, da han løser mange forskellige opgaver for MNP Training Club hver eneste dag. Anders sidder til daglig i Aalborg og styrer eksempelvis sociale medier, hjemmesider, MNP Merchandise Club og meget, meget mere.

Bliv en del af Danmarks fedeste træningsbrand

MNP Merchandise Club

Som en del af vores træningscenter, så kan du som klient eller ikke-klient repræsentere MNP Training Club ude i Danmark – ja, vi har sågar modtaget billeder fra Australien og Bali af glade mennesker i vores merchandise. Vi forsøger at skabe nogle meningsfyldte og spændende designs på t-shirts til din træning eller hverdag – og så har vi naturligvis også forskelligt tilbehør, der kan gøre din træning lidt bedre, sjovere eller generelt bare bedre.

Du kan besøge vores webshop, MNP Merchandise Club, lige her.

MNP Running Club

Efter vores tilknytning af Sejer har vi startet vores helt egen løbeklub. Første hold startede den 16. januar 2024 – og lige siden har en masse glade mennesker deltaget i enten vores 10 kilometer-klub eller vores halvmaraton-klub.

Hvis du ønsker at deltage i næste hold af MNP Running Club, så hold øje med vores webshop eller vores sociale medier. Her kan du tilmelde dig løbende – næste opstart kan være lige om hjørnet!

Skal vi hjælpe dig med din træning?