Hvem er Oliver Marker

Mit navn er Oliver Toldsted Marker. Jeg er personlig træner i MNP Training Club. Jeg er fra solskinsøen Bornholm, men har været bosat i København siden 2014.

Jeg blev tilbage i 2015 uddannet personlig træner og har været det lige siden. Min fornemmeste opgave er, at mine klienter føler sig trygge og komfortable når de træner hos mig.

Jeg tilbyder personlig træning både fysisk, hvor vi mødes 1:1, og online, hvor vi taler sammen en gang om ugen eller ses til en månedlig træning. Uanset hvad, vil jeg gøre mit for, at vi får skabt en god relation, så vi sammen kan få skabt de bedste resultater for dig.

Relationen mellem klient og træner er i mine øjne det vigtigste for at nå i mål, og uanset om du ønsker at blive stærkere eller smide nogle kilo, så vil jeg gøre mit bedste for at du når dit eller dine mål.

Fysisk træningsforløb


Fysisk træningsforløb


Lær Oliver at kende

Vi har stillet Oliver nogle spørgsmål om ham selv, hans tilgang til træning og hvem han kan hjælpe. Læs med her!

Hvorfor mener du, man bør have en personlig træner?

Det synes jeg man skal investere i, hvis man selv har svært ved at komme af sted og ikke er tryg i et træningscenter. Værdien i at have en personlig træner er uvurderlig – og den regning man kan slippe for i form af skader, sygdomme og deslige, kan ikke beskrives, og vi ved at styrketræning spiller en stor rolle ift. at undgå netop dette.
oliver marker personlig træning

Hvor bor du (og med hvem)?

Jeg bor på Østerbro med min kæreste, Sarah, og vores hund, Frank.

Hvor gammel er du, hvor er du født og opvokset?

Jeg er født den 25. april 1995 og jeg er født og opvokset på solskinsøen Bornholm.

Et fun fact om dig selv:

Jeg er bange for katte, men jeg elsker fodbold og er faktisk uddannet Talent Scout i FC København.

Hvornår startede du med at lave personlig træning og hvorfor blev du personlig træner?

Da jeg var 18 år tog jeg en 2 år lang uddannelse til personlig træner fra CPH West. Jeg startede som personlig træner, fordi jeg spillede meget fodbold, og da det blev mere seriøst, blev jeg introduceret til styrketræning. Det blev jeg meget bidt af og jeg tænkte, at hvis der var en mulighed for at kunne videregive min viden til andre mennesker så ville det virkelig være fedt. 

Jeg elsker at lære fra mig til særligt klienter, men også kollegaer!

Hvem kan du hjælpe/hvilken type klienter har du?

Jeg hjælper mennesker, der gerne vil blive mere komfortable i et træningscenter, få det maksimale ud af den træning som vedkommende laver samt folk ønsker at blive stærkere.

Jeg hjælper både mænd, kvinder og alt derimellem.

IMG_0447
_DSC8679

Hvad er din favoritøvelse og hvorfor?

Min favoritøvelse er alt i kablerne. Jeg synes, der er så mange muligheder, man kan ændre vinkel og man kan egentlig lave en hel træning i et kabeltårn (Gerne et smalt ét 😉 )

Hvad er dit mål med din egen træning?

Jeg træner for at holde mig fit til mit fremtidige liv og for at undgå skavanker i takt med, at jeg bliver ældre, så jeg en dag kan være aktiv og ikke være begrænset af min fysik.

Hvad har andre sagt om at være klient hos Oliver?

Skal vi hjælpe dig med din træning?