Hvem er Anders Gissel

Hej!

Mit navn er Anders, og jeg repræsenterer MNP Training Club i Aarhus. Jeg hjælper mænd og kvinder, fysisk og online, med at få mere muskelmasse og tabe uønsket fedt, samt bygge sig en værktøjskasse med gode vaner og tilgange til træning og kost.

Fysisk træningsforløb


Fysisk træningsforløb


Lær Anders at kende

Anders har været så flink at besvare nogle spørgsmål, som handler om ham, hans træning og klienter. Læs med lige her!

Hvorfor mener du, man bør have en personlig træner?

Med en personlig træner slipper du for at bruge unødigt mange ressourcer og tid på tilfældig træning. Du kan i stedet sikre dig, at kursen er korrekt, og at du får hjælp med hastigheden. Jeg tror på, at hvis alle var sikre på at have den rigtige kurs, ville langt flere mennesker lykkes med deres mål – uanset hvor stort det er. Og så får du en, der er lige så motiveret for dine mål, som dig selv – det kan kun være en god cocktail.

Hvor bor du (og med hvem)?

Jeg bor i Silkeborg med min kæreste, Christine.

Hvor gammel er du, hvor er du født og opvokset?

Jeg blev i 1998 født på Silkeborg Hospital, hvor jeg, udover en 2 års smuttur til Aarhus, har boet hele mit liv.

Et fun fact om dig selv:

Da jeg i en sen folkeskoletid første gang for alvor blev introduceret for læren om anatomi, havde jeg et anstrengt forhold til hele forløbet, fordi jeg fik indtryk af, at kroppen var enormt sårbar. Jeg troede, jeg kunne gå i stykker af ingenting. Jeg blev klogere…

Hvornår startede du med at lave personlig træning og hvorfor blev du personlig træner?

Jeg startede som personlig træner i 2020, fordi jeg, efter at have mærket effekten på egen krop, gerne ville hjælpe flere danskere med at leve sundere og bygge muskelmasse uden at skulle lave samme fejl, som jeg selv brugte spildte kræfter på.

Hvem kan du hjælpe/hvilken type klienter har du?

Min spidskompetencer er at hjælpe folk med at opbygge muskelmasse og regulere fedtprocenten. Dette hjælper jeg mine klienter med via. hård styrketræning, kost-sparring og en organisk struktur for deres træning og hverdag. På den måde sikrer vi det vigtigste – kontinuitet.

Hvad er din favoritøvelse og hvorfor?

Det er et næsten urimeligt spørgsmål, fordi der er så mange gode. Men det må blive til en brystpres med håndvægte. Den kræver ikke den store opsætning, og den giver et lækkert stræk i brystet i bunden, og så er det bare en fed følelse at have håndvægte i hænderne.

Hvad er dit mål med din egen træning?

Udover at bygge mere muskelmasse som det langsigtede mål, er mit mål at blive ved at overholde de aftaler, jeg laver med mig selv. Og det kræver en disciplin, som styrketræning hjælper mig med at opretholde.

Hvad har andre sagt om at være klient hos Sejer?

Skal vi hjælpe dig med din træning?