Hvem er mortennp

Hej! Mit navn er mortennp og jeg er ejer af og Personlig Træner i MNP Training Club på Islands Brygge i København. Herfra gør jeg alt for, at mine klienter har den bedst mulige oplevelse.

Jeg tilbyder personlig træning både online og fysisk - og mit speciale er at gøre dig sundere, større og stærkere. Jeg brænder for at hjælpe mennesker med at opnå deres mål og tage dem til det næste niveau gennem høj faglighed og godt humør.

Uanset om dit mål er muskelopbygning, fedttab eller styrke, så skaber jeg rammerne for at du kan komme i mål med alle dine ønsker - og at du bliver uddannet til at kunne fortsætte uden min hjælp.

Vil du gerne være sundere, større og stærkere? Så kontakt mig i formularen herunder!

Fysisk træningsforløb


Fysisk træningsforløb


Lær Morten at kende

Vi har stillet Morten nogle spørgsmål, som han har svaret på. Læs med og lær ham bedre at kende!

Hvorfor mener du, man bør have en personlig træner?

Hvis man ønsker at tage sin hobby til det næste niveau, så vil en personlig træner være en rigtig god investering. Derudover hvis man ønsker at skabe nye vaner for sig selv, så er den personlige træner i stand til både at give dig det rette værktøj til at gøre det på egen hånd med tiden.

Din personlige træner fungerer også som en træningsmakker, du har en aftale med hver uge – og ofte er det derfor, folk opnår sine mål.

mortennp personlig træning

Hvor bor du (og med hvem)?

I 2018 flyttede jeg til København fra Aalborg, hvor jeg studerede i 3 år. I dag bor jeg i Nordhavn med min kæreste Clara.

Hvor gammel er du, hvor er du født og opvokset?

Jeg er fra EM-vinderåret 1992 og er opvokset i Silkeborg.

Et fun fact om dig selv:

Jeg hører enten podcasts eller Mads Langer, når jeg træner alene med høretelefoner på.

Hvornår startede du med at lave personlig træning og hvorfor blev du personlig træner?

Jeg startede med at lave personlig træning, efter jeg blev færdig med min bachelor i Idræt på Aalborg Universitet.

Mit bachelorprojekt indeholdt personlig træning som forsøgsdel af vores opgave og der fandt jeg ud af hvad jeg skulle med mit liv efter uni.

Hvem kan du hjælpe/hvilken type klienter har du?

Jeg hjælper dem som ønsker at blive stærkere, øge deres muskelmasse eller smide noget fedt og få en flot muskuløs krop. Det har med tiden vist sig, at køn og alder er ligegyldigt for mig.

For det er alt fra folk i 20’erne til 50’erne til 70’erne, der har et ønske om at blive en bedre og sundere version af dem selv.

Hvad er din favoritøvelse og hvorfor?

Bænkpres og sumo-dødløft – fordi det er de to øvelser, jeg er stærkest i.

Hvad er dit mål med din egen træning?

Jeg forsøger selv at øge min muskelmasse og styrke. Derudover er løb et nyt område, hvor jeg blot ønsker at have en god grundform.

Hvad har andre sagt om at være klient hos Morten?

Skal vi hjælpe dig med din træning?