Hvem er Rabie Haddad

Jeg brænder for at optimere mine klienters træning. Men hvad vil det egentlig sige at optimere træningen? Optimering af træning handler primært om at forbedre træningsprogrammet, øvelsesvalget og udførelsen af øvelserne, så det giver bedst mulig mening i forhold til de mål, du ønsker at opnå.

Jeg er virkelig engageret i træning på et relativt højt plan og brænder altid for at udvide mine kompetencer. Selvom jeg føler, at jeg allerede ved meget, erkender jeg, at der altid er mere at lære. Træning bør give mening for den enkelte, være sjovt, men også tages seriøst. Det er vigtigt at sætte sig målbare mål og stræbe efter at opnå dem.

Jeg har arbejdet som personlig træner i over 5 år nu og har taget forskellige kurser inden for kost, træning og biomekanik. Jeg læser for øjeblikket en bachelor i ernæring og sundhed, og jeg forventer at afslutte den i sommeren 2024. Jeg coacher både online og fysisk og har selv lært at optimere min egen måde at coache online på, så mine klienter kan få det bedst mulige ud af det. .

Fysisk træningsforløb


Fysisk træningsforløb