Hvem er Rabie Haddad

Jeg brænder for at optimere mine klienters træning. Men hvad vil det egentlig sige at optimere træningen? Optimering af træning handler primært om at forbedre træningsprogrammet, øvelsesvalget og udførelsen af øvelserne, så det giver bedst mulig mening i forhold til de mål, du ønsker at opnå.

Jeg er virkelig engageret i træning på et relativt højt plan og brænder altid for at udvide mine kompetencer. Selvom jeg føler, at jeg allerede ved meget, erkender jeg, at der altid er mere at lære. Træning bør give mening for den enkelte, være sjovt, men også tages seriøst. Det er vigtigt at sætte sig målbare mål og stræbe efter at opnå dem.

Jeg har arbejdet som personlig træner i over 5 år nu og har taget forskellige kurser inden for kost, træning og biomekanik. Jeg læser for øjeblikket en bachelor i ernæring og sundhed, og jeg forventer at afslutte den i sommeren 2024. Jeg coacher både online og fysisk og har selv lært at optimere min egen måde at coache online på, så mine klienter kan få det bedst mulige ud af det. .

Fysisk træningsforløb


Fysisk træningsforløb


Lær Rabie at kende

Vi har stillet Rabie nogle få spørgsmål om ham selv og hans forhold til træning og klienter. Lær ham bedre at kende her!

Hvorfor mener du, man bør have en personlig træner?

Jeg mener, at alle kan bruge en personlig træner, lige meget hvad niveauet er, du kan altid finde en personlig træner, der ved mere end dig omkring træning og som kan hjælpe dig med at optimere dit liv. Jeg mener særligt de folk, der ønsker at tage deres træning til et andet niveau, eller de mennesker der har brug for en hjælpende hånd til at skubbe dem i gang og udvikle nogle nye sunde vaner, burde anskaffe sig en træner.
rabie haddad personlig træner

Hvor bor du (og med hvem)?

Jeg er bosat i Ørestaden, 5 min fra Fields, sammen med min dejlige kæreste.

Hvor gammel er du, hvor er du født og opvokset?

Jeg er 27 år og er vokset op i København, for at være nøjagtig så Amager.

Et fun fact om dig selv:

Jeg har altid sagt, hvis jeg ikke havde været personlig træner, så ville jeg have været musiker.

Hvornår startede du med at lave personlig træning og hvorfor blev du personlig træner?

Jeg fik mit certifikat som 18-årig og benyttede mig af det som 23-årig. Jeg har altid haft en kæmpe interesse for træning, særligt styrketræning, som blev en kæmpe del af mig som 16-årig.

At hjælpe folk med noget som har hjulpet mig med flere aspekter i mit liv, og lært mig en masse, giver mig et kæmpe drive og mening i livet.

Hvem kan du hjælpe/hvilken type klienter har du?

Jeg kan stort set alle hjælpe mennesker fra den unge til den ældre, der lige er begyndt sin træningskarriere, til de lidt mere nørdede, der ønsker at optimere deres kost og træning og måske tage det til et mere nørdet niveau.

Hvad er din favoritøvelse og hvorfor?

Kompleks spørgsmål, men det ville nok være en kabel brystpres, en stabil styrkeprofil igennem bevægelsen, især hvis du har smalt kabeltårn.

Hvad er dit mål med din egen træning?

Lige nu har jeg opnået min drømmefysik, den fysik jeg aspirerede efter da jeg startede med styrketræning, for mig er det bare at vedligeholde min nuværende fysik, har intet imod at pakke lidt mere masse på, men det ved jeg også kræver en del med min erfaring og træningsniveau. 

Eventuelt kunne jeg gå tilbage til lidt mere “powerlifting” og fokusere på at blive stærkere på de 3 store: bænkpres, dødløft og squat.

Hvad er dit mål med din egen træning?

Skal vi hjælpe dig med din træning?