Personligt træningsforløb


Kontakt os for en uforpligtende samtale omkring dine mål, og hvad et forløb vil koste.


Online træningsforløb


Online træningsforløb


ET ONLINE TRÆNINGSFORLØB…

… er stadig personligt – du står bare selv for træningen. Jeg laver programmer til dig, og jeg laver ugentlige check-ins for hele tiden at sikre, at din træning er på rette vej.

Ved opstart af onlineforløb har jeg brug for nogle træningsvideoer af dig, der udfører nogle bestemte øvelser, således jeg kan lave et træningsprogram, der passer til dig – hvilke øvelser det er, giver jeg besked om, når vi kommer tættere på opstart. Du har også mulighed for at tilkøbe en personlig træning i Norce, hvor vi sammen gennemgår dit træningsprogram.

Vi øver teknik igennem videoer, som du optager og sender til mig. Jeg giver feedback og foreslår justeringer og optimeringer, og på den måde sørger vi for, at du udfører dine løft korrekt og du kan blive sundere, stærkere og gladere.

ET ONLINE TRÆNINGSFORLØB INDEHOLDER

  • Træningsprogrammer tilpasset dig og dine mål
  • Personlige check-ins og kommunikation på WhatsApp
  • Videofeedback på din teknik
  • Kostvejledning og makrocoaching

ONLINE TRÆNINGSFORLØB PRISER

Priserne for et onlineforløb afhænger meget af, hvad du har brug for og hvilke mål du har. Derfor vil jeg gerne tage en uforpligtende snak med dig, hvor vi kan tale om netop det – og også hvad et forløb vil koste.

ET FYSISK TRÆNINGSFORLØB…

… med mig foregår i mine egne lokaler, MNP Training Club, på Islands Brygge i København og skræddersyes til dine mål. Vi starter med en session, hvor jeg ser, hvordan du bevæger dig, hvilke vanskeligheder du måtte have, og hvordan din træning skal sammensættes.

Derefter vil vi typisk træne sammen én til tre gange om ugen – eller efter behov – over tre til seks måneder og have et stort fokus på din teknik, bevægelighed og glæde ved træning. Vi sørger for, at du udfører alle løft korrekt med minimal skadesrisiko og optimerer løbende på din teknik i alle løft.

Jeg vil over dit forløb lave en række træningsprogrammer til dig, så vi opnår variation i træningen, mens vi bevæger os imod dine mål. Programmerne er tilpasset din hverdag og træningshverdag. Derfor kan de variere fra ét-seks træningspas om ugen, så du får sideløbende plads til at øve dig i dit eget center – eller hos mig i MNP Training Club.

ET FYSISK TRÆNINGSFORLØB INDEHOLDER

  • Personlig træning med udgangspunkt i din krop og dit mål
  • Træning med intensitet og højt humør
  • Hurtig og effektiv tilretning af din teknik
  • Træningsprogrammer tilpasset dig og dine mål
  • Kostvejledning og makrocoaching

FYSISK TRÆNINGSFORLØB PRISER

Et fysisk træningsforløb er individuelt og tilpasses din situation og behov. Derfor findes der ikke en standardpris – hvis du er nysgerrig efter at finde ud af, om et fysisk forløb er noget for dig, og hvad det vil koste, er du meget velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende samtale.