I BODYBUILDING CLUB HAR VI FOKUS PÅ AT

ØGE DIN MUSKELMASSE

TILMELD DIG OG FÅ HJÆLP TIL AT NÅ DIT MÅL

Bodybuilding club

Bodybuilding club

Hvad er mnp Bodybuilding club

Træning skal være specifik med henblik på hvad du ønsker at opnå. Derfor har jeg lavet MNP Bodybuilding Club. For os der kun ønsker at øge vores muskelmasse!

Hør mere om
Bodybuilding programmet

Hør hvad mine tidligere klienter siger

Opstart

Sådan kommer du igang

Du vil blive mødt af introduktionsvideoer som forklarer dig de vigtigste elementer for at øge muskelmassen mest muligt.

Ugentlige Træninger

Program og faser

  • Træningerne – Der vil være 6 træninger om ugen. Her vil du kunne tracke og se din progression.
  • Programmet er bygget op i forskellige faser så vi hele tiden sikre dig variation men også resultater.
Opfølgning

Sammen hele vejen

  • Skriv med mig – JEG er din coach! – Skulle du have spørgsmål til programmet eller lign undervejs, så tøv ikke med at skrive til mig. Hvis det er noget du føler alle kunne have brug for at vide, så vil der være gruppechats hvor alle kan få gavn af svaret på dit gode spørgsmål.
  • Tjek Min Teknik – Der vil også være en gruppechat hvor man kan få feedback på sin tekniske udførsel af øvelserne. Man optager blot en video og beskriver hvad ens udfordringer er. Her vil jeg give feedback, således du også blive bedre til at træne, uden at jeg er med dig i træningscenteret.
Fremgang

Fokus på dine resultater

  • Vi tester løbende så du kan følge din progression – Der vil være rig mulighed for at kunne tracke og se at du får resultater af det arbejde du ligger i.
  • Du vil aldrig være i tvivl om hvad du tog sidst, så længe du skriver det ind i appen, hjælper den dig næste gang du laver samme træning.
Tracking

Aldrig mere papir og noter

  • Når du er medlem af klubben bliver alt din data gemt i appen. Så du altid kan se din udvikling.
  • Du vil have log over hver enkelte øvelse så du aldrig mere er i tvivl om hvad du skal have på af kilo.
  •  

Lidt om mig og min baggrund

Siden 2018 har jeg været personlig træner i København og jeg har hjulpet utallige mennesker med netop deres mål. Til daglig arbejder jeg i mine egne lokaler, MNP Training Club i hjertet af København. Herfra  hjælper jeg hver dag folk med at blive større, stærkere og gladere – både for deres krop, men også generelt i livet.

Inden jeg blev selvstændig personlig træner, har jeg studeret Idræt på Aalborg Universitet, hvor jeg fik en indgående forståelse for hvordan kroppen fungerer og mit bachelorprojekt havde et fokus på styrke i de tre store løft, squat, bænkpres og dødløft. Kombineret med min erfaring som personlig træner, hvor jeg har fået en særlig forståelse for hvordan mennesker fungerer, rammer jeg balancen mellem det teoretiske fra universitetet og det praktiske fra mit arbejde.

På den måde rammer jeg balancen mellem det teoretiske og praktiske, for hvis principperne ikke kan overføres til netop din dagligdag, har jeg ikke gjort mit arbejde godt nok.

Jeg formidler min viden på en forståelig og underholdende måde til mine klienter, men jeg har ligeledes en YouTube-kanal, hvor jeg deler indsigter om træning og en sund livsstil. 

Derudover har jeg også to podcasts, Der Køres og Det Kommer An På, en TikTok-profil og en Instagram-profil, hvor jeg hver dag deler ud af træningstips, min hverdag og besvarer spørgsmål fra mine følgere. Du kan finde alle mine kanaler lige her.

Ofte Stillede Spørgsmål

Dette er for dig som virkelig ønsker at øge muskelmassen og lave nogle seriøse gains!

Træningerne vil typisk tage mellem 60-90 minutter.

Vi følger et Push/Pull/Legs træningsplit, og der vil derfor være 6 træninger om ugen.

Du kan altid tilmelde dig, med opstart den efterfølgende mandag.

Programmet vil kræve det udstyr du vil finde i et almindeligt træningscenter.

Ja, du kan sagtens tilmelde dig, selvom du ikke er fyldt 18 år endnu. Ved tilmelding bliver du bedt om at bekræfte at du enten er over 18 år eller har fået en godkendelse af dine forældre.

Bodybuilding club er udelukkende fokuseret på din træning. Men du vil få mulighed for at stille spørgsmål til dit kalorie indtag samt makrosplit. Så du ved hvor maget du skal spise for at tabe på/tabe dig. 

Hvis du ønsker at opsige dig medlemsskab, vil der være en bindingsperiode på løbende måned + 1 måned.

Start dine gains nu - tilmeld dig i dag og start på mandag!