Drømmer du også om at være

STØRRE & STÆRKERE

POWERBUILDING PROGRAM + GRUPPE COACHING

Powerbuilding club

Powerbuilding club

Hvad er powerbuilding club

PowerBuilding Club er et online fællesskab for dig, som ønsker at forbedre din styrke og øge din muskelmasse. Mit mål er at give dig et støttende og motiverende miljø for at blive større og stærkere. Med en række forskellige træningsfaser og viden hjælper jeg dig med at skubbe dine grænser og nå dit mål.

Hør mere om
Powerbuilding programmet

Hør hvad mine tidligere klienter siger

Opstart

Sådan kommer du igang

 • Ved opstart vil du få en introduktionsvideo, hvor jeg gennemgår program strukturen, hvordan det fungere og hvordan vi sammen tracker din udvikling.
 • Vi starter ud med at finde dit udgangspunkt i de tre store løft: squat, bænkpres og dødløft. På den måde kan vi følge din udvikling tæt.
Ugentlige Træninger

Program og faser

 • Hver uge får du 5 træninger med videoer, hvor jeg demonstrere øvelserne. Jeg viser dig også alternative øvelser, hvis du sku have brug for at scallerer 
 • Programmet er opdelt i forskellige faser  – fokuspunktet for den givne fase ændres løbende. 
Opfølgning

Sammen hele vejen

 • Jeg vil være tilgængelig i gruppechatten, hvor du kan få svar på dine spørgsmål.
 • Du opdaterer under eller efter hver træning hvilke øvelser du har lavet, hvor tungt du løftede samt hvor mange gentagelser du har taget, så vi sammen kan følge din udvikling.
 • Du vil have mulighed for at sende mig videoer så vi løbende kan justere din teknik og i sidste ende få meget mere ud af dit hårde arbejde.
Fremgang

Fokus på dine resultater

 • Vi måler løbende din udvikling – og progression – via tests fra fase til fase. Så vi hele tiden sikre os at du udvikler dig.
 • Dine mål ændres i takt med fokusområderne for den enkelte fase. Det overordnet mål vil altid være at blive større og stærkere. 
Tracking

Aldrig mere papir og noter

 • Når du er medlem af klubben bliver alt din data gemt i appen. Så du altid kan se din udvikling.
 • Du vil have log over hver enkelte øvelse så du aldrig mere er i tvivl om hvad du skal have på af kilo.
 •  

Lidt om mig og min baggrund

Siden 2018 har jeg været personlig træner i København og jeg har hjulpet utallige mennesker med netop deres mål. Til daglig arbejder jeg i mine egne lokaler, MNP Training Club i hjertet af København. Herfra  hjælper jeg hver dag folk med at blive større, stærkere og gladere – både for deres krop, men også generelt i livet.

Inden jeg blev selvstændig personlig træner, har jeg studeret Idræt på Aalborg Universitet, hvor jeg fik en indgående forståelse for hvordan kroppen fungerer og mit bachelorprojekt havde et fokus på styrke i de tre store løft, squat, bænkpres og dødløft. Kombineret med min erfaring som personlig træner, hvor jeg har fået en særlig forståelse for hvordan mennesker fungerer, rammer jeg balancen mellem det teoretiske fra universitetet og det praktiske fra mit arbejde.

På den måde rammer jeg balancen mellem det teoretiske og praktiske, for hvis principperne ikke kan overføres til netop din dagligdag, har jeg ikke gjort mit arbejde godt nok.

Jeg formidler min viden på en forståelig og underholdende måde til mine klienter, men jeg har ligeledes en YouTube-kanal, hvor jeg deler indsigter om træning og en sund livsstil. 

Derudover har jeg også to podcasts, Der Køres og Det Kommer An På, en TikTok-profil og en Instagram-profil, hvor jeg hver dag deler ud af træningstips, min hverdag og besvarer spørgsmål fra mine følgere. Du kan finde alle mine kanaler lige her.

Ofte Stillede Spørgsmål

Programmet er til dig som gerne vil være større og stærkere primært i bænk, squat og dødløft.

Du kan melde dig af programmet når som helst, når du melder dig af har du løbende måned + en måned i opsigelse. Det vil sige at du altid har en betaling tilbage når du melder dig af.
Men da dette tager tid at bygge gains anbefaler jeg som minimum 6 måneder.

Der vil være 5 ugentlige træninger. Push/Pull/Legs/Upper/Lower. Hvis du kun kan træne 4 gange om ugen kan du med fordel ligge  de første 2 dag sammen.

Programmet åbner op for nye medlemmer en gang om ugen, typisk hver Mandag. Du kan tilmelde dig når som helst og starte den næstkommende Mandag.

Programmet er lavet til at blive brugt i et standard træningscenter.
og du skal som minimum have adgang til squat, bænk og dødløft. 

Ja, du kan sagtens tilmelde dig, selvom du ikke er fyldt 18 år endnu. Ved tilmelding bliver du bedt om at bekræfte at du enten er over 18 år eller har fået en godkendelse af dine forældre.

Powerbuilding club er udelukkende fokuseret på din træning. Men du vil få mulighed for at stille spørgsmål til dit kalorie indtag samt makrosplit. Så du ved hvor maget du skal spise for at tabe på/tabe dig. 

Hvis du drømmer om at blive stækere og større så tilmeld dig i dag!