Personligt træningsforløb

Kontakt os for en uforpligtende samtale omkring dine mål, og hvad et forløb vil koste.

Fysisk træningsforløb


Fysisk træningsforløb


ET FYSISK TRÆNINGSFORLØB…

… med mig foregår i mine egne lokaler, MNP Training Club, på Islands Brygge i København og skræddersyes til dine mål. Vi starter med en session, hvor jeg ser, hvordan du bevæger dig, hvilke vanskeligheder du måtte have, og hvordan din træning skal sammensættes.

Derefter vil vi typisk træne sammen én til tre gange om ugen – eller efter behov – over tre til seks måneder og have et stort fokus på din teknik, bevægelighed og glæde ved træning.

Vi sørger for, at du udfører alle løft korrekt med minimal skadesrisiko og optimerer løbende på din teknik i alle løft.

Jeg vil over dit forløb lave en række træningsprogrammer til dig, så vi opnår variation i træningen, mens vi bevæger os imod dine mål. Programmerne er tilpasset din hverdag og træningshverdag. Derfor kan de variere fra ét-seks træningspas om ugen, så du får sideløbende plads til at øve dig i dit eget center – eller hos mig i MNP Training Club.

ET FYSISK TRÆNINGSFORLØB INDEHOLDER

  • Personlig træning med udgangspunkt i din krop og dit mål
  • Træning med intensitet og højt humør
  • Hurtig og effektiv tilretning af din teknik
  • Træningsprogrammer tilpasset dig og dine mål
  • Kostvejledning og makrocoaching

PRISER

Et fysisk træningsforløb er individuelt og tilpasses din situation og behov. Derfor findes der ikke en standardpris – hvis du er nysgerrig efter at finde ud af, om et fysisk forløb er noget for dig, og hvad det vil koste, er du meget velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende samtale.